Tervetuloa Nooa!

Pari viikkoa sitten meidän yhden koiran lauma koki pienoisen mullistuksen, kun Lennin päivälleen vuotta nuorempi täysveli Nooa (Acire Mister Caramel) liittyi laumaamme. Nooa sulahti joukkoon kuin kala veteen ja on ollut alusta asti todella mutkaton ja reipas tapaus. Ensimmäisenä iltana Nooa kömpi omatoimisesti avonaiseen häkkiin nukkumaan ja Lenni ilmeisesti uhrautui yhteisen hyvän vuoksi, ja kömpi pian perästä Nooan viereen. Nooa ei hätkähdä juuri mitään ja on pennuille tyypilliseen tapaan kaikkien kaveri. Energiaa riittää kuin pienessä kylässä, mutta sitä on helppo purkaa veljen ja tuttujen koirakaverien kanssa painien. Lennin pentuaika on vielä tuoreena muistissa ja Lenniin verrattuna Nooa on tähän asti ollut äärimmäisen helppo pentu. Puremisesta ei juuri ole tarvinnut keskustella, mutta kaikki saatavilla oleva ruoka meinaa kyllä äkkiä kadota parempiin suihin. Ensimmäinen kerta arkitottistreenejäkin on jo takana ja Nooa suoriutui hienosti annetuista tehtävistä. Keskenään pojat ovat ihan erottamattomia, ja Nooa seuraa tiiviisti Lennin kintereillä mihin sitten ikinä mennäänkin. Hauska nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan tämän pienen kaverin kanssa!