Nooalle ensimmäinen rataserti

Nooa ehti juosta itselleen ratakirjat ja täyttää täpärästi 15kk ennen kauden viimeistä ratakisaa, joka juostiin sopivasti kotiradallamme Tampereella. Treeneissä meno on näyttänyt nopealta, vaan olipa tämänpäiväinen suoritus silti yllätys. Nooa voitti kirkkaasti 350m lähdön ajalla 27.76s ja täten sai ensimmäisen ratasertinsä. Nooa lähti lähdön neljästä koirasta sisimpää ja ampaisi nopean lähdön siivittämänä aikamoisen kaulan kanssa maaliin.

Olin ilmoittanut Lennin Nooan kanssa samaan lähtöön, vaan suorituksensa oli sitten se toinen ääripää, eli Lenni diskattiin häirittyään juoksukaveriaan. Viime kisat Lenni on juossut todella hyviä aikoja, joten olihan tämä harmillinen takapakki. Tuomarin lisäksi Lennin häirintä ei ollut osunut kenelläkään silmään, enkä sitä onnistunut edes videolta näkemään kovasta tiirailusta huolimatta. Mahdollinen häirinnän kohde oli vieläpä tuttu narttu, joten senkin puolesta tilanne tuntuu omituiselta. Oli miten oli, Lennin juoksu ei ollut samalla tasolla aiempien starttiensa kanssa ja seuraavaksi suunnattaankin huoltoon koirien kanssa ja pakataan juoksuvarusteet nyt talvikaudeksi syrjään.