Lenni KVA-R ja Nooa SIC ratamestaruus 2. sija

Tänään pojat juoksivat Hyvinkään hiekalla, Nooa rotuyhdistyksen ratamestaruudesta ja Lenni 280m sijoituslähdössä. Päivä venahti aika pitkäksi ja 16h jälkeen alkoi oma takki olla aika tyhjä. Onneksi seura oli tuttuun tapaan loistavaa ja tulostakin syntyi!

Lennin lähdössä juoksi yhteensä neljä ylikorkeaa italiaanoa ja näistä Lenni kiisi kirkkaana ykkösenä maaliin ajalla 23,02s. Viidennen sertin myötä Lennistä tuli ratajuoksun käyttövalio. Lennin rataura ei aina ole ollut se helpoin ja sen juokseminen on toisinaan ollut hieman ailahtelevaa. Nyt se tuntuu saaneen runsaasti itsevarmuutta, eikä häiriintynyt, vaikka samassa lähdössä juoksi viime kisassa Lenniä häirinnyt ja diskatuksi joutunut koira. Ehkä jotain aikuistumista pääkopan sisällä on siis tapahtunut!

Nooan juokseminen oli tasaisen varmaa suorittamista, vaikkei parhaimpia aikoja nähtykään. Ylikorkeita italiaanoja juoksi sekä alkuerässä että finaalissa viisi, ja Nooan sijoitus molemmista eristä oli toinen. Alkuerän aika oli 28,27s ja finaalin 28,43s.