Helmin loput reissupäivitykset

Reissukoira Helmi on nyt vihdoin kotiutunut neljä viikkoa kestäneeltä Euroopan seikkailulta. Kuvassa Helmi poseeraa Jessican kanssa Romaniassa! Upea tulosrivi ja useampi valiotitteli tuliaisena taskussa ja energiaa riittäisi kotona vaikka mihin! Helmillä on upea luonne ja tästäkin reissusta selvittiin hienosti uusien koirakavereiden kanssa ilman mitään ongelmia.

Reissun lopullisena saldona;

Bulgarian muotovalio
Bulgarian Grand muotovalio
Balkan Winner 2020
Unkarin muotovalio
Romanian muotovalio


1x RYP2, 4x ROP, 2x VSP, 9x SERT, 6x RES-SERT, 6x CACIB, 2x RES-CACIB

Nyt pidetään ansaittua näyttelytaukoa (joka toki koronaepidemiankin takia tulee pakollisena mausteena loppuvuodelle) ja harrastetaan aktiivisemmin rallytokoa, jos päästäisiin vielä tänä vuonna starttaamaan kisoissa!