Helmi VSP ja Tuima SERT Hyvinkäällä

Kyllä kelpasi tänään Hyvinkään NORD näyttelyssä niin sään kuin tulostenkin puolesta! Anneli Pukkila oli tuomaroimassa 16 italiaanoa. Kirkkaimmin meidän laumasta loistivat Helmi (Diamond Peak Bella Donna), joka oli VSP ja NORD-sert sekä tyttärensä Tuima, ollessaan heti ensimmäisessä näyttelyssään PN3 sekä saaden SERTin! Hienosti aloitettu ura Tuimalla, joten eiköhän me nähdä tyyppiä vielä toisenkin kerran kehässä. Harmille (Lux Loral Belladonna Bellissa) tänään ERI sekä Lennille (Acire Be My Boy) EH hienoilla arvosteluilla. Hertta (Carelia) harmillisesti loukkasi takareitensä vain pari tuntia ennen kehään menoa, joten tällä kertaa jäi näytelmät väliin. Kausi loppui ennen kuin ehti alkaakaan, mutta hyvillä mielin jäädään talvilomalle näistä touhuista!

Helmille kauden päätös oli kuin kirsikka kakun päälle, sillä Suomesta tuli nyt kaivattu NORD-serti. Sen lisäksi Helmi ehti käydä tänä vuonna näyttelyissä seitsemässä eri maassa ja huikeina tuloksina näistä uusi Bulgarian muotovalio, Bulgarian Grand muotovalio, Balkan Winner 2020, Unkarin muotovalio ja Romanian muotovalio, 1x RYP2, 4x ROP, 5x VSP, 9x SERT, 6x RES-SERT, 1x NORD-SERT, 6x CACIB ja 2x RES-CACIB. Nyt Helmi saa jäädä ansaitulle tauolle näyttelyistä ja katsella kun nuoremmat valtaavat tilaa – tai ainakin siihen asti, kunnes uusi maa on jälleen kiikarissa.