Tervetuloa pienet!

Hertan ja Eriberton kauan odotettu kuusikko saapui perjantaina! Synnytys käynnistyi ja lähti käyntiin hyvin nopealla aikataululla perjantaina illalla. Ensimmäinen harmaa tyttö Theta syntyi klo 20.44 ja painoi 255g. Seuraava pentu oli hieman isompi ja otti pienen aikansa ennen syntymistään. Musta tyttö Iota syntyi pienellä vetoavulla klo 21.41 ja painoa oli komeat 295g. Seuraava pentu, harmaa poika Pi, syntyi vain kymmentä minuuttia myöhemmin klo 21.51 ja painoa hänellä oli 282g. Hetkeä myöhemmin saapui musta poika Tau ja molemmilla pojilla oli sama syntymäpaino eli 282g. Tämän nelikon jälkeen Hertta lepäsi tovin ja hoiti pentujaan ennen viimeisiä ponnistuksia. Viides pentu oli harmaa tyttö Gamma, joka syntyi klo 23.28 ja painoa oli 280g. Viimeisenä syntyi pienoinen yllätys eli kermanvärinen tyttö Isbe klo 23.48 ja painoa oli 297g.

Synnytys sujui Hertalta helposti ja ainoastaan toisen pennun kohdalla autoin sitä ulos varovasti pennun leukaperistä vetämällä. Hertta lähti hoitamaan pentujaan hyvin luontevasti ja omaksi rooliksi on jäänyt lähinnä näiden pienten ihmeiden ihastelu. Kaikilla ovat alun notkahduksen jälkeen painot lähteneet hyvin nousemaan eikä toistaiseksi pennuista ole löytynyt merkkejä kehityshäiriöistä tai muusta.