SIC erikoisnäyttely

Rotuyhdistyksen erikoisnäyttelyssä Team Greyout edusti tänä vuonna isolla porukalla! Greyout esitti myös ensimmäistä kertaa kasvattajaluokan. Kiitos paljon paikalla tulleille kasvateille – kolme esiintyi ensimmäistä kertaa virallisessa luokassa!

Greyout Ivain ”Tauno” – JUN EH4
Greyout Laniakea ”Muikku” – AVO ERI1 SA
Charisma di Sangue Regale ”Halti” – VAL ERI3

Greyout Inari ”Vimma” – JUN EH3
Greyout Iole ”Haiku” – JUN EH2
Greyout Iota ”Thora” – JUN ERI1
Arceum’s Sophie at Skyrim ”Halla” – AVO H
Celestine ”Tuima” – AVO ERI2 SA
Carelia ”Hertta” – VAL ERI
Diamond Peak Bella Donna ”Helmi” – VAL ERI

Kasvattajaluokka – 2.
Mukana ryhmässä Muikku, Vimma, Thora ja Tauno
”Ryhmä koiria kahdesta eri yhdistelmästä, yksi uros ja kolme narttua. Kaksi harmaata, yksi musta ja yksi kermanvärinen. Koirilla on rodunomaiset päät. Kaksi koirista on mittasuhteiltaan hieman pidempiä. Kaikilla on sopivat luustot ja hyvä rungon vahvuus ja leveät reidet. Ylälinjat voisi olla yhteneväisemmät. Sivuliikkeessä osa koirista voisi liikkua tehokkaammin. Kaikilla on hyvät luonteet.”

Jälkeläisluokka, Carelia – 1. KP, ROP-jälkeläisluokka, BIS2-jälkeläisluokka
Mukana ryhmässä Vimma, Thora, Tauno ja Haiku
”Luokka koostuu yhden yhdistelmän koirista. Yksi uros kolme narttua. Kaksi mustaa, yksi harmaa ja yksi kermanvärinen. Kolme ryhmän koirista on koon ylärajoilla. Koirilla samanlaiset tyypit ja päät. Kaikilla hyvät luustot ja vahvat reidet. Kahdella hieman pitkät lanteet. Koirat liikkuvat hallitusti. Kaikilla hyvät ystävälliset luonteet ja hyvät karvapeitteet.”