Kuulumisia lapsikatraan keskeltä

Halla ja Halti ovat olleet Suomessa jo useamman viikon ja kotiutuminen on ollut vauhdikasta ja riemua täynnä. Ikää pennuilla on nyt 12 viikkoa ja ensimmäiset rokotuksetkin on saatu. Painoa tässä vaiheessa Hallalla on 2,7kg ja Haltilla 3,2kg.

Halla on osoittanut loistavaa taistelutahtoa jo nyt ja kovaa vauhtia onkin kasvamassa vieheen perään huutava pikkukilpuri. Halti on myös hienosti päässyt vieheen makuun eikä malttaisi odottaa vuoroaan, jos tiedossa on vieheen kanssa leikkimistä. Molempia on jo ”kopitettu” pennuille sopivaan tapaan, eli juostaan kopin läpi vieheen perässä ja leikitään nurmikentällä vapavieheen kanssa. Ensimmäiset oikeat pentutreenitkin on jo käytynä Hyvinkään radalla eli tästä se lähtee!

Hertta on erityisesti tykännyt pienten seurasta ja onkin hoitanut loistavasti hoitotädin virkaa pienten kanssa puuhatessaan. Helmi antaa lasten nukkua päällään ja on erityisen kärsivällinen, mitä tulee riehuviin pieniin.