Vuoden ensimmäiset kuulumiset

Tammikuun kylmyys on saanut italiaanot vilttien alle odottamaan kesää. Ja kieltämättä omistajalla on ollut tässä talviajassa myös omat haasteensa, peiton alle jääminen houkuttaisi aamuisin enemmän kuin töihin lähteminen!

Halla vietti kolmisen viikkoa Keravalla juoksuevakossa ja palaili alkuviikosta takaisin kotiinsa Hyvinkäälle. Koti tuntuu hiljaiselta pirtsakkaan tyypin jälkeen – Halla nimittäin heräsi aina aamulla virkeänä viideltä allekirjoittaneen herätyskelloon. Ollapa yhtä reipas! Hallasta on kasvanut varsin pätevä nuori neiti, joka tietää oman arvonsa eikä pelkää näyttää sitä.

Alkuvuoteen on toivottavasti tiedossa jännitystä ja reipasta hulinaa. Hertta pääsi käymään reissussa ja astutettiin tammikuun alussa, joten parin viikon päästä on mahdollisesti jo näkyvissä merkkejä tiineydestä. Sormet ja tassut ristissä siis, josko maailmaan saatetaan maaliskuun alussa Greyoutin kolmas pentue!