Näyttelyviikonloppu Suomessa ja ulkomailla

Ahkeran viikonlopun jäljiltä on kiva laittaa tuloksia esiin. Torstaina käytiin Mynämäellä hakemassa koko porukalle kivat arvostelut ja Halla sijoittui vielä paras narttu -kehässäkin tiukassa sarjassa.

Greyoutin ensimmäinen valio leivottiin lauantaina Liettuassa, Muikun oltua VSP ja saaden toisen Liettuan juniorisertin! Viron valioitumissäännöt saattavat vielä muuttua (nykyisen säännön mukaan riittää Liettuan juniorimuotovaliolle yksi jun-sert Virosta, mutta huhua on että säännöt muuttuvat pian), mutta ainakin nykyisillä säännöillä Muikku valioitui sunnuntaina vielä Virossakin. Kiitos Sari aktiivisuudesta! Halti sai myös ensimmäisen cacibinsa Liettuasta tällä reissulla, mutta loukkaantui sunnuntaina eikä päässyt enää Viron päässä kehään.


Mynämäki R 26.5.
Arceum’s Sophie At Skyrim ”Halla” – NUO ERI3 SA PN4
Carelia ”Hertta” – AVO ERI2 SA
Diamond Peak Bella Donna ”Helmi” – VAL ERI1 SA

Liettua, Moletai 27.5.
Greyout Laniakea ”Muikku” – JUN ERI1 JUN-CAC JUN-BOB
Charisma Di Sangue Regale ”Halti” – NUO ERI1 CAC RES-CACIB

Liettua, Moletai 28.5.
Greyout Laniakea ”Muikku” – JUN ERI1 JUN-CAC JUN-BOS VSP -> uusi LT JMVA
Charisma Di Sangue Regale ”Halti” – NUO ERI1 CAC N-CAC CACIB

Voru, Viro 29.5.
Greyout Laniakea ”Muikku” – JUN ERI1 JUN-CAC PU2 -> uusi EE JMVA