Vimma 10vk

Vimma on asustellut Keravalla Hertta-äidin ja Helmi-mummin kanssa vasta muutaman viikon, mutta jo nyt Vimma on sopeutunut meidän laumaan hienosti. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei arjesta puutu, koska pentu on äärimmäisen kekseliäs ja haluaisi kiivetä kaikkialle. Aluksi Helmillä oli vaikeuksia sulattaa riehuvaa pentua, varsinkin kun Haiku asusteli meillä muutaman viikon vielä Vimman kaverina, mutta on jo nyt ottanut tyypin omakseen. Tuttu näky kotona etäpäivien aikana on kolme samassa kasassa nukkuvaa italiaanoa. Ihaninta kuitenkin on, että jokainen pentu sai hienon kodin ja sopeutuminen uuteen laumaan on sujunut hienosti!

Kesän suunnitelmia on pikkuhiljaa lyöty lukkoon ja jo useampi näyttely on laitettu kalenteriin. Hallan maastojuoksukirjat saapuivat alkuviikosta postissa ja tyyppi juoksi jo ensimmäistä kertaa 280m radalla kaverin kanssa (aika 25,41).