Halti

Charisma Di Sangue Regale
italianvinttikoira, uros
22.6.2020, Tsekki
KoiraNet
The Italian Greyhound archive

Parhaat tulokset

  • näyttely: VSP SERT

Terveys

Luonne

Halti oli pieni yllätyslisäys tiimiimme Tsekeistä. Haltin kohdalla iäkkäät ja terveet vanhemmat sekä kiinnostava suku olivat suurin syy, miksi Halti lopulta muutti luoksemme Suomeen. Ja millainen tyyppi sieltä tulikaan!

Halti on luonteeltaan rauhallinen, ystävällinen ja mitään pelkäämätön. Se on ensimmäisenä menossa tervehtimään ihmisiä ja toisia koiria häntä heiluen eikä malttaisi olla aloillaan, jos ruokaa tai herkkuja on tarjolla. Halti on kehittynyt ikäisekseen todella hienosti, joten odotuksia tulevalle näyttelyuralle on asetettu.

Sijoituskodissaan Hyvinkäällä Kirsi on treenannut Haltin kanssa hyvällä menestyksellä vieheen perässä juoksemista. Etusuora ja kopin läpi juokseminen ovat jo tuttua puuhaa viehettä rakastavalle tyypille eikä edes vesisade tai tuuli hidasta menoa. Halti on treenannut noseworkin alkeita ja osoittanut lajiin lahjakkuutta sekä sopivaa kärsivällisyyttä. Se löytää hajut jo vaikeammista paikoista ja iloitsee onnistumisesta ohjaajansa tavoin. Innokkaina odotamme, mitä tulevaisuus tuo Haltin kanssa tullessaan!

Näyttelyt
3.10.21Vantaa KR, Tanya Ahlmari-StocmariJUN ERI1
19.9.21Hyvinkää KR, Johan JuslinJUN ERI1 SA PU1 VSP SERT
29.8.21Riihimäki KV, Gadolin Marie
vapaa suomennos ”Hyväntyyppinen maskuliininen uros, erinomaiset kulmaukset. Kaunis pää, kauniit silmät ja korvat. Erinomainen ylälinja. — Hieman tanssivat etuliikkeet, mutta erinomainen takaa. Vähän liian onnellinen häntä. Kaunis turkki ja väri. Iloinen luonne.”
JUN ERI1 SA PU2 SERT
28.8.21Riihimäki NORD, Tuula Savolainen
”14kk, erinomainen jäntevä uros, jolla oikeat linjat. Kaunis pitkä pää jossa oikea ilme. Hyvä kuono, hyvä purenta, ohuet korvat. Kaunis peittävä karva. Kaunis hännän asento. Nostelee jalkoja edestä, säilyttää linjan sivukuvassa. Oikea rodun olemus.”
JUN ERI1 SA PU3
8.8.21Espoo, Hilkka Salohalla
”Oikea koko ja erinomaiset mittasuhteet. Erinomaiset pän linjat. Hyvä purenta. Silmät voisivat olla pyöreämmät. Hyvät korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä lanne ja lantio. Erinomainen luusto, oikein kulmautunut. Rodunomaiset liikkeet sekä ylälinja liikkeessä.”
JUN ERI2
17.7.21Helsinki Kartano Weekend, Veiga Gabriela
”One year old. nice young male. Good type. Correct head and expression correct bite. correct ears, eyes, neck. Topline still firming, correct chest for age, correct tail. Moves with typical movement.”
JUN ERI2 SA
14.6.21Tuuri KR, Jouko Leiviskä (Suomi)
”Erinomaista rotutyyppiä oleva. Erinomainen kaunis kaula ja selkälinja. Kaunis pää kauniine ilmeikkäine silmineen. Erittäin hyvät korvat. Ikäisekseen erinomainen rintakehän syvyys. Siro mutta tarpeeksi vankka luusto. Hyvin kulmautunut takaa. Erittäin hyvät tiiviit oikeamuotoiset käpälät. Liikkuu hyvällä askeleella sivuilta, turhan kapeasti takaa, etuliike siksakkaa. Tarvitsee lisää itseluottamusta.”
JUN EH2