Alkutalven kuulumisia

Harmi on saanut syyskauden kasvattaa massaa ja rohkeutta ja pääseekin ensi vuoden alussa muutamiin näyttelyihin. Allekirjoittaneen tavoite oli saada Harmille viimein viralliset selkäkuvat, ja vihdoin lausuttuina tulokset ovat seuraavaa (eli meni paremmin kuin odotettiin!):

selkä
selän spondyloosi
välimuotoinen lanne-ristinikama
nikamien epämuotoisuus

SP0 (puhdas)
LTV0 (normaali)
VA0 (normaali), lukumäärä: 0

Helmi kävi virallisissa silmä- ja polvikuvauksissa marraskuun loppupuolella. Tuloksena polvet edelleen 0/0 sekä silmissä lasiaisen rappeuma: kohtalainen. Kävimme samalla eläinlääkärillä, joka tutki Helmin silmät myös reilu vuosi takaperin ja hän totesikin, ettei muutoksia edellisiin tuloksiin ole – joten lasiaisen rappeuma ei ole edennyt tai tuonut enempää lasiaisvuotoa mukanaan. Hyvä Helmi!
Helmi käväisi myös Minskissä Valko-Venäjällä marraskuussa. Tällä kertaa ei saatu kuin kokemusta, mutta neiti kuitenkin hienosti lauantaina EH2 (koon takia ei ERIä) sekä sunnuntaina ERI1 (koon takia ei SA:ta).

Hertta on saavuttanut junnuiän ja pääsikin seikkailemaan ensimmäiseen sisänäyttelyynsä Minskiin Valko-Venäjälle marraskuussa. Ensimmäisenä päivänä saatiin H ja toisena ERI. Hertan korvat ovat kovasti oireilleet viime aikoina ja ovat päistään karvattomat, joka rokotti molempina päivinä enemmän ja vähemmän arvosanaa. Tärkeintä kuitenkin oli, että neiti jaksoi loistavasti pitkät näyttelypäivät ja toipui nopeasti hälinäpäivistä jopa äitiään paremmin – eli paremmin ei voisi pienellä juniorilla mennäkään!